6 mozgásirányú robotok

Robotok és kulcsrakész megoldások az automatizált felületbevonatok kivitelezésében.

A CMA Robotics tervezi, kivitelezi és telepíti a legszélesebb kínálatot antropomorf felületkezelő robotokból, és a rájuk épült felületkezelő rendszerekből az egész világon.

Minden antropomorf robotot és felületkezelő berendezést az ügyfeleknél felmért feladatokra méretezve gyártunk és szerelünk a szoftverek és hardverek pontos testreszabásával, összehangolásával saját szakembergárdánkra és 20 éves tapasztalatunkra alapozva.

Az általunk biztosított előny: emberi érzékek, képességek integrálva az automatikus működésbe. Köszönhetően az öntanító programozásnak, a robot megjegyzi a kezelő mozdulatait, amit bármikor megismétel a kívánt sebességgel.

Ezen felül a következő programozási módokon lehet tökéletesíteni az előzőleg generált programot: Pontról-pontra módosíthatjuk, vagy a kifinomult vezérlőprogram által generált előzetes mozgási terv szerint generálhatjuk le az optimális útvonalat. A programok teljesen vagy részlegesen módosíthatóak varriálva valamennyi módszert, akár egy programon belül akár tökéletesítjük meglévő fényező-felületkezelő programunkat, akár újat hozunk létre belőle.

Széles gyártáspaletta, 20év tapasztalat, profizmus, kulcsrakész megoldások egy kézből, maximális üzembiztonság, megbízhatóság és csúcstechnológiás alkatrészek. Minden tulajdonsággal rendelkezünk, amik referencianévvé tették a szakmában a CMA robotics-ot Fényezés, felületbevonó automaták oldószeres  festése és porfestése terén . Ezen terület minden szegmensében van tapasztalatunk, melyeket Ön is felhasználhat a saját sikerei érdekében.