Tisztelt Látogató!

Köszönjük, hogy megtisztel figyelmével.
Ha nem ismer még minket, pár szóban bemutatkozunk.

A Laxun Kft. elődje a SZUN BT. 2002-ben alakult és már akkor kizárólag gépkereskedelemmel foglalkozott. A vállalkozás 2008-ra kinőtte az addigi forma nyújtotta lehetőségeket, így mellette átvéve a feladatait létrehoztuk a Laxun Kft-t.

A Laxun Kft 2008-ban alakult cég, ám így újnak már akkor sem volt mondható. Mielőtt vállalkozásunk elnyerte jelenlegi formáját –  mint a régi CÉH-rendszerben – mi is bejártuk a szakma jó pár „műhelyét”. Igyekeztünk ellesni mindenhol, amit jól csináltak, és eszünkbe vésni azt is, amit nem szeretnénk követni.

Tevékenységi körünk egyszerűen Szerszámgép kereskedelem, ám ennél többről van szó, nem csak gépet, hanem szaktanácsot, finanszírozást és szolgáltatásokat is nyújtunk. Ettől még nem lennénk többek a szakma egyszerű napszámosainál. Mi azonban minden feladatra az optimális megoldást keressük. Már nem vagyunk fiatal cég, de továbbra is hiszünk abban, hogy aki hozzánk fordul, az megérdemli, hogy a legjobb kiszolgálást kapja.

A cég 2012-ben kezdett foglalkozni komolyabban a Fémlemez-megmunkáló gépekkel, mely új perspektívát nyújtott. Ma már ügyfeleink között tudhatunk olyan nagy neveket is, mint a SIEMENS Zrt. Szintén 2012-ben fordultunk az oktatógépek felé kiterjesztett valósággal működő SOLDAMATIC hegesztő szimulátorunkkal, ami a spanyol SEABERY cég gyártmánya. Az új termék bevezetését sikeresnek tartjuk. 2013-ban a legtöbb Hegesztőszimulátort mi állítottuk az oktatás szolgálatába Magyarországon.

Egyéb szolgáltatásaink:

  • Komplett technológia tervezés
  • Elszívórendszerek tervezése kiépítése
  • Pályázati tanácsadás, pályázatírás
  • Finanszírozási tanácsadás
  • Faipari szoftverkereskedelem

Az ország számos iskolájában működik gépünk, és szívügyünknek tartjuk a magas színvonalú szakmai képzést, hisz az a szellemi tőke, szakmaszeretet, amivel a útnak indulnak a fiatalok, felvirágoztathatja  és jobbá teheti az egész szakmát.

Szerszámgépeink az ipari termeléshez és az ott elvárt pontossághoz, megbízhatósághoz optimalizált gépek. Legyen Ön akár  a szakma kiváló mestere,  oktatási intézmény, vagy 100 főt foglalkoztató üzem.  Gyártási feladataira személyre szabott megoldást kínálunk!